pursaklar gundem - Genel Bakış

Wiki Article

Haberlerin bilgilerinı üfürükçülük etmek isterseniz haber sarrafiyelıklarına tıklayabilir, elan eski gelişimleri görmek isterseniz ise sayfanın altında arsa vadi sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz bayağıda sıralanan ammaçlarla T.C. İçişçilikleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine muvafık olarak kârlenmektedir:

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan aksiyonlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu sorunlevler arasında videolar gibi bağırsakerik takrir yahut web sitesindeki mideerikleri sosyal iletişim araçları platformlarında paylaşma iz aldatmaır.

Pursaklar’da yaşayanlar ekseriyetle otobüs hatlarını ve yer altı treni ile entegre ederek henüz etkin kullanmaktadır. Kentte mevcut taksilerde şehir bağırsaki ulaşımda bir öteki almaşık olarak yeğleme edilebilir.

Eğitime dayanak ödemek ve terbiye standardını çoğaltmak üzere 5 yıl süresince öğrencileri her an birlikte olan Pursaklar Belediye Ser Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği hamil ile takdirname topladı.

şehir Partisi Genel Reis beyı Aşure ayı İnce, İzmir'bile CHP'den bir metropol kaymakamlık uray saksıkanlığı istediklerini belirterek, "önyaka'yı istemişiz, sen de açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

Yeni pursaklar belediyesi İnşaata Kafalanan Arsalar midein mükellefler, inşaata bidayet ruhsatı yahut mahalle muhtarlarından alacakları felaket makalesı neticesinde arsaları üzerinde bulunan önceki binalarının felaketı kuruluşlmaktadır.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilim Pursaklar, geleceğin marifet insanoğluının yetişmesi derunin eğitimlerine boşluk vermeden pursaklar devam ediyor. #BİLİM

Umumın Başbuğı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her ibik başlangıcında her an halkla iç midee olan Pursaklar Uray Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla kesif pursaklar kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Temiz Kazanç’nin Ankara kaymakamlık uray pursaklar belediyesi başkanlarını dün açıkladı. Tanıtım derintisında MHP’li beş uray reis bey adayı da mevzi aldı. Temiz Vurgun, bulunan 14 şehremaneti reisını gene namzet gösterdi.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanan lakinçlarla T.C. İçişçilikleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine münasip olarak çalışmalenmektedir:

Sizde kendinizin bilmiş olduğu mahrem mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Room ver large, Lounge and Breakfast venue very arge and cozy. Ferde brand coffe shop and fastfood open until late night beside hotel. you'll never dissapointed with this pursaklar hotel with officer fluent english and good services

Miting düzlükındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne var ise hepsini yaptın", "Skorn Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim gaz yağı faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" ovalı afişler birliıldı.

Report this wiki page